Seedlin hadnagy

Egy hosszú, barna hajú, fiatal nő lépett be a tábornok sátrába. Karcsú testét feszes, fémlemezekkel megerősített ruha fedte, jobb karján fényesen csillogó páncél díszelgett, vállvértjén vörös patkó volt látható. Oldalán egy laza övvel felkötött kard lógott, melynek pengéjére egy szó volt felvésve: Halálhozó. Megállt a tábornok asztala előtt,majd tisztelgéssel köszönt.
- Örülök, hogy ilyen gyorsan ideért, Seedlin hadnagy! - szólt felettese érces hangján,majd lassan felállt székéből.
Hatalmas ember volt, talpig fekete páncélban, hátán vörös köpennyel. Arca borostás volt, szemei körül több vágás húzódott.
- Miért hivatott, uram? - kérdezte nyugtalanul a nő.
- Az utóbbi időben több tiszt is jelezte, hogy mostanában eléggé agresszív magatartást produkál a harcokban - felelt a tábornok.
- Kevés a katonánk, a túlerőt pedig csak így lehet lenyomni - lépett közelebb az asztalhoz Seedlin. - Amíg így kell harcolnom,addig nem tehetek mást.
- A kockázatos stratégiával az emberei életét is veszélyezteti! - vágott az asztalra a korosodó férfi. - El kell tiltanom a további harcokban való részvételtől!
Seedlin e szavak hallatán teljesen ledöbbent, aztán égető harag gyúlt tekintetében. Kardját előrántva felugrott az asztalra, egy gyors mozdulattal mellkason talpalta felettesét, aki ettől a székébe borult. Kardjának hegyét a férfi torkához szegezte, majd mélyen a szemébe nézett.
- Engem senki sem tilthat el a harctól! - kiáltotta a tábornok arcába.
- Hadnagy, megőrült?! - kérdezte ijedten.
A nő megragadta vezére mellvértjét, felemelte a székből, majd nagyot lendítve rajta az asztal mellé hajította. A férfi elterült a földön, Seedlin pedig lassan leugrott és mellésétált.
- Nem fogok visszavonulni a harctól - szólt nyugodtan. - Addig nem hátrálok meg, amíg nem kapom el az árulókat.
- Őrültség, amit csinál, hadnagy - mondta a tábornok, közben lassan feltérdelt.
- Tudja, mi van a kardomra írva? - kérdezte, majd a felettese arcához tartotta éles pengéjét.
- Halálhozó - felelte kicsit idegesen.
- Magáért is eljön, ha szembeszáll velem - jegyezte meg Seedlin, majd elhagyta a sátrat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

League Of Legends Pointer